Tinuta office pentru femei

imagine cu Tinuta office pentru femei

Dacă ați lucrat vreodată într-un birou, ați participat la o întâlnire corporativă sau ați avut un interviu profesional, înțelegeți fără îndoială provocarea pe care o reprezintă îmbrăcarea pentru afaceri. În prezent, ținuta de afaceri este mai confuză ca niciodată, iar găsirea echilibrului perfect între profesionalism și stil poate fi dificilă. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta cu ghidul nostru pentru o ținută de lucru elegantă, dar adecvată. De la costume elegante la ținute separate sofisticate, aceste idei de ținute te vor face să te simți inspirată pe tot parcursul săptămânii. Iată cum să porți ținuta de afaceri pentru femei.

Ce să porți la serviciu, de la femeile care și-au dat seama de asta

Fie că ești la început de drum sau că ești de ceva vreme în rutina zilnică, să te îmbraci pentru muncă poate fi o luptă. Vrei să porți ceva care să le arate oamenilor cât de grozav ești la locul de muncă, fără a te distrage de fapt de la munca ta. De asemenea, trebuie să găsești cu disperare o pereche de pantaloni negri cool care să nu arate ca și cum ar proveni de la The Limited circa 1995.

Acestea sună ca niște ordine înalte, dar construirea (sau reconstruirea) unei garderobe de lucru funcționale pe care o iubești este complet în domeniul posibilităților. De fapt, ar putea fi mai ușor decât crezi. Am întrebat șase femei despre piesele la care apelează din nou și din nou și despre modul în care au pus totul cap la cap pentru a construi ținute cool și confortabile care le permit șefilor, colegilor și clienților lor să știe că mă descurc. Iată cum poți face și tu la fel. (Sugestie: toate linkurile vă vor duce direct la paginile pe care veți dori să le accesați mai întâi pe site-ul fiecărei mărci).

Dacă codul tău vestimentar este conservator

În domenii de mare putere, cum ar fi avocatura, afacerile și finanțele, profesionalismul este, evident, încă la ordinea zilei. Trebuie să fii bine îmbrăcat și îngrijit pentru a impresiona clienții corporatiști din marile companii și fonduri. Aceștia se așteaptă să ai un aspect conservator și tradițional.

De obicei, asta înseamnă costume și compleuri în culori și forme clasice. Încerc să aleg lucruri care nu vor deveni un subiect de conversație. Dacă șeful meu comentează despre ținuta mea, mă simt ca și cum aș fi eșuat pentru ziua respectivă.

Investește în aceste piese

Un costum grozav într-o culoare neutră. Costumele cu fustă și cele cu pantaloni sunt ambele acceptabile, asigură-te doar că se potrivește impecabil. (Citește: Dacă nu este chiar așa cum trebuie de pe raft, fă-l la comandă. Cusăturile de la umeri ale sacoului ar trebui să se termine la nivelul umerilor tăi, iar reverele ar trebui să fie plate atunci când sacoul este butonat).

Cumpărați una despre care puteți spune că este bine construită, în loc să faceți din bani factorul decisiv - mai ales dacă purtați și piesele separat. Căutați țesături mai grele, cum ar fi lâna (sau lână tropicală, dacă locuiți undeva la căldură), și încercați să o strângeți în mână pentru a vedea dacă se șifonează ușor (nu ar trebui).

Îmbrăcăminte de afaceri pentru birou

Atunci când vă îmbrăcați pentru birou, este important să vă simțiți confortabil, deoarece veți purta aceste haine toată ziua. Prin urmare, pantalonii reprezintă adesea o alegere bună, deoarece sunt de obicei mai ușor de mișcat și de așezat decât rochiile și fustele mulate. Dacă sunteți de ceva timp la locul de muncă, veți înțelege mai bine ce funcționează pentru biroul dumneavoastră. Ca atare, puteți injecta personalitate în garderoba dvs. fără să vă faceți griji că veți părea prea puțin îmbrăcată.

Ținuta office pentru interviuri

Ținuta de afaceri este o alegere fantastică pentru interviurile profesionale de angajare. Aceasta proiectează un aspect îngrijit și inteligent, creând o impresie excelentă. Pentru a reuși, păstrați-vă ținuta conservatoare și măgulitoare. Un costum navy cu croială subțire, cu o cămașă albă și tocuri, reprezintă o opțiune deosebit de bună. Nu uitați nici de accesorii. Alege bijuterii minimale și optează pentru o geantă neagră structurată. De asemenea, puteți încerca să vă adaptați look-ul pentru a se potrivi cu jobul și biroul la care candidați.

Îmbrăcăminte office de vară

Atingerea ținutei de afaceri perfecte în căldura verii poate fi o provocare. Provocator, dar nu imposibil. Pantalonii, rochiile și fustele ușoare sunt esențiale pentru a obține un look de lucru sofisticat pe tot parcursul sezonului. Deși nu este necesar să purtați un sacou la birou, ar trebui să aveți unul la îndemână pentru întâlnirile de peste zi. În ceea ce privește încălțămintea, s-ar putea să vă simțiți tentată să purtați pantofi cu vârful deschis, dar, în general, este mai bine să rămâneți la modelele cu vârful închis, deoarece sunt mai potrivite pentru birou.

Încercarea de a descifra ce înseamnă business casual pentru femei poate fi puțin dificilă în mediul de lucru de astăzi. Un cod vestimentar business casual poate varia în funcție de compania pentru care lucrați, de activitatea pe care o desfășurați zi de zi și de orașul în care vă aflați. După cum știți, un cod vestimentar business casual este diferit în funcție de orașele, statele și părțile lumii în care vă aflați. Deoarece îmbrăcatul adecvat poate adesea să facă sau să distrugă o carieră, este înțelept să urmați câteva reguli simple atunci când vine vorba de ținuta business casual pentru femei.

Vă voi oferi câteva puncte și sfaturi esențiale de care să țineți cont, pentru ținutele business casual de zi cu zi, pentru evenimente speciale, pentru ținutele casual de lucru și pentru călătoriile de afaceri. Pentru alte sfaturi de stil privind ținutele business casual, am enumerat la finalul acestui ghid ce nu trebuie să porți când vine vorba de ținute business casual pentru femei.

Articole similare:

Cele mai frumoase tricouri de dama

Cum găsești cele mai frumoase tricouri de dama?Ar putea părea o întrebare simplă, dar cautare unuia care sa-ti placa - de la potrivire la confort - este o adevărată performanță. La urma urmei, cu c...

Pantofi dama eleganti

Pantofi confortabili și eleganți pentru femei. Cea mai dorită încălțăminte!Pantoful cu toc este, fără îndoială, cea mai dorită încălțăminte pentru orice femeie căreia îi place să se îmbrace într-un...

Rochii de seara elegante

Sfaturi utile pe care să le folosești atunci când faci cumpărături pentru rochia de seară perfectă Există atât de multe varietate de rochii de seară, încât poate face ca ...

Cele mai bune hanorace pentru bărbați pentru fiecare ocazie

Acest articol te va ajuta să-l alegi pe cel potrivit pentru tine. Vă va oferi informații despre diferitele tipuri de hanorace și caracteristicile acestora. De asemenea, veți putea afla din ce mater...

Ghidul complet al rochiilor de seară pentru sezonul petrecerilor

Patru stiluri de bază de rochii de searăAcest articol va introduce patru stiluri de bază de rochii de seară.Primul stil este o rochie lungă de seară, care este cea mai populară din lume. Al doilea ...