Rochii de seara elegante

imagine cu Rochii de seara elegante

Sfaturi utile pe care să le folosești atunci când faci cumpărături pentru rochia de seară perfectă

Există atât de multe varietate de rochii de seară, încât poate face ca alegerea celei perfecte să fie confuză. Cu toate acestea, atunci când găsești rochia potrivită, te vei simți ca o divă în ea. Nu numai că va fi confortabilă, dar îți va scoate în evidență cele mai bune trăsături și te va face fericită să le arăți.

Așadar, cum te apuci să cauți cele mai frumoase rochii de seara și să identifici dacă este alegerea potrivită pentru tine?

Iată cateva sfaturi valoroase pentru a te ajuta să găsești rochia de ceremonie potrivită pentru următorul tău mare eveniment social.

Acesta este factorul principal pentru a găsi o rochie care să arate bine pe tine. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să alegeți întotdeauna o rochie de seară care să vă pună în valoare cele mai bune trăsături, ascunzând sau camuflând în același timp aspectele mai puțin dorite ale corpului dumneavoastră. Pentru a găsi silueta potrivită pentru forma corpului dumneavoastră, ar trebui mai întâi să vă determinați forma corpului. Articolul nostru anterior de aici vă va ghida spre a afla în ce categorie vă încadrați. Pe scurt, putem spune că majoritatea femeilor se încadrează într-una dintre următoarele categorii:

    În formă de măr: în care umerii și partea superioară a trunchiului este mai lată decât șoldurile și picioarele.
    În formă de pară: În cazul în care jumătatea inferioară a corpului, de la talie și șolduri este mai pronunțată decât bustul.
    Clepsidră: În cazul în care bustul și șoldurile sunt asemănătoare ca proporție și sunt separate de o talie distinctă și subțire.
    Dreptunghiulară: În cazul în care există puține sau deloc curbe vizibile, iar cadrul este subțire în general
    Petite: atunci când înălțimea totală este mai mică de 1,70 m, cu un bust și șolduri bine definite.

În funcție de categoria în care vă încadrați, puteți găsi recomandări potrivite în materie de rochii în acest articol anterior al nostru. Alegând un stil de rochie care să vă flateze forma corpului, veți arăta și vă veți simți încrezătoare și atrăgătoare. Tehnicile specifice, cum ar fi rochiile cu fuste în linie A și decolteurile în V, sunt universal flatante și sunt potrivite pentru majoritatea tipurilor de corp. Dacă nu sunteți sigură de forma corpului dumneavoastră, acestea pot fi opțiunile pe care să le luați în considerare.

Respectați un buget

Înainte de a merge la cumpărături, este esențial să calculați mai întâi suma maximă pe care vă puteți permite să o cheltuiți pe rochia de seară. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți alegerile și să găsiți o rochie potrivită în intervalul specificat. Prețul este deseori determinat de numărul de detalii din rochie, de țesătură, de ornamente și de colecția designerului din care face parte. Rochiile de seară pot fi scumpe.

Cu toate acestea, ar fi util să puneți în balanță prețul cu utilizarea pe care intenționați să o obțineți de pe urma ei. Dacă este într-o culoare neutră și cu un design atemporal, puteți obține mai multe beneficii de pe urma ei; merită să cheltuiți mai mult pentru o calitate excelentă. În plus, acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că va dura mai mult timp și că va avea un aspect proaspăt. Dacă doriți să găsiți o ofertă bună pentru banii pe care îi cheltuiți, este bine să vă uitați în secțiunea de reduceri. Dacă aveți ochiul atent la detalii și știți când vedeți o rochie tocmai bună, s-ar putea să găsiți alegerea potrivită pentru o fracțiune din prețul original în departamentul de reduceri. De asemenea, fiți pregătită să faceți cumpărături în afara sezonului (de obicei vara și iarna), când prețurile vor fi la cel mai mic nivel. În acest fel, puteți găsi o rochie pentru următorul sezon de sărbători fără să plătiți o avere pentru ea.

Alegeți o rochie cât mai apropiată de mărimea dvs. reală

Nu există o mărime standard pentru femei, așa că este puțin probabil să găsești o rochie de pe raft care să ți se potrivească perfect. Întotdeauna vă recomandăm să modificați rochia aleasă în funcție de măsurile dvs. reale, pentru a obține cea mai bună potrivire. Acest lucru este relativ ușor de făcut, astfel încât să suportați cheltuieli minore pentru modificări; ar trebui să alegeți o rochie care este cea mai apropiată ca mărime de măsurile dvs. reale.

Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să alegeți rochii care sunt prea mari sau prea mici ca mărime. Nu faceți niciodată greșeala de a alege o rochie mai mică decât mărimea dvs. reală, așteptându-vă să dați jos câteva kilograme mai aproape de momentul în care va trebui să o purtați. Doar în cazul în care nu o vei face, vei pierde șansa de a purta rochia pe care ai ales-o cu grijă pentru această ocazie.

În schimb, cumpărați mărimea reală atunci când mergeți la cumpărături și puteți oricând să vă luați materialul în plus atunci când veți pierde din greutatea în exces. Atunci când purtați rochii strâmte, vă recomandăm, de asemenea, să investiți în niște haine mulate de bună calitate pentru a ascunde orice umflătură inestetică și pentru a afișa, în schimb, o siluetă fantastică și îngrijită.

Alegeți culorile cu înțelepciune

Oricât de frumoasă ar fi o rochie într-o poză sau când este expusă, nu trebuie să fie cea mai bună alegere de culoare pentru tine. Atunci când alegeți rochii de seară formale, este întotdeauna o idee bună să vă uitați doar la culorile care se potrivesc cu tenul dumneavoastră. Culorile joacă un rol semnificativ în îmbunătățirea aspectului tău general. Cu toate acestea, ele au, de asemenea, puterea de a face contrariul.

De ce ai vrea să porți o rochie care te face să pari palidă sau bolnavă, când ai putea purta una care îți face ochii să iasă în evidență și pielea să strălucească? Țineți minte acest lucru atunci când mergeți la cumpărături, astfel încât să puteți rămâne concentrată, chiar dacă puteți fi atrasă de o rochie într-o culoare frumoasă care s-ar putea să nu vă avantajeze.

Multe rochii sunt disponibile în mai multe culori. Așadar, ați putea dori să vă uitați la celelalte opțiuni de culoare dacă vă place un anumit model, dar culoarea nu vă stă foarte bine. De asemenea, încercați întotdeauna diferitele opțiuni de rochii pe care le-ați preselectat. Acest lucru vă va dezvălui care este cea mai bună pentru dumneavoastră, în loc să vă ghidați după instinct.

 

reserved.com/ro/ro/

Articole similare:

Cele mai bune hanorace pentru bărbați pentru fiecare ocazie

Acest articol te va ajuta să-l alegi pe cel potrivit pentru tine. Vă va oferi informații despre diferitele tipuri de hanorace și caracteristicile acestora. De asemenea, veți putea afla din ce mater...

Ghidul complet al rochiilor de seară pentru sezonul petrecerilor

Patru stiluri de bază de rochii de searăAcest articol va introduce patru stiluri de bază de rochii de seară.Primul stil este o rochie lungă de seară, care este cea mai populară din lume. Al doilea ...

Tinuta office pentru femei

Dacă ați lucrat vreodată într-un birou, ați participat la o întâlnire corporativă sau ați avut un interviu profesional, înțelegeți fără îndoială provocarea pe care o reprezintă îmbrăcarea pentru af...

Cele mai frumoase tricouri de dama

Cum găsești cele mai frumoase tricouri de dama?Ar putea părea o întrebare simplă, dar cautare unuia care sa-ti placa - de la potrivire la confort - este o adevărată performanță. La urma urmei, cu c...

Pantofi dama eleganti

Pantofi confortabili și eleganți pentru femei. Cea mai dorită încălțăminte!Pantoful cu toc este, fără îndoială, cea mai dorită încălțăminte pentru orice femeie căreia îi place să se îmbrace într-un...